top of page

Onze geschiedenis

SANDERMANS TRANSPORT & LOGISTIEK

JEan en JEanne op het eeuwfeest.jpg

Het bedrijf SANDERMANS TRANSPORTS (BCE 0402.653.631), opgericht in 1966, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde en essentiële speler in de sector van het wegvervoer van goederen en koopwaar (ADR of inert – onder gecontroleerde of omgevingstemperaturen) in de regio van Bergen en in heel België.

 

Om tegemoet te komen aan verschillende aanvragen voor voorraadbeheer en verhuur van opslagruimte, heeft het bedrijf in 2012 gediversifieerd en een logistiek bedrijf opgericht (SANDERMANS LOGISTICS SA-BCE 0847.081.796).

 

Het beschikt nu over een hangar van 2.000 m² en twee hangars van 10.000 m² op de grond waar voornamelijk inerte materialen worden opgeslagen (voorbedrukte golfkartonnen dozen bestemd voor verpakkingen, archieven, glazen flessen, schoolmateriaal) en uitsluitend ADR-artikelen op kamertemperatuur (voornamelijk organische peroxiden).

 

Altijd in antwoord op de vragen van haar klanten en met het oog op de ontwikkeling en langetermijninvesteringen in de regio, heeft SANDERMANS LOGSITICS in 2021, in samenwerking en op een van IDEA aangekochte grond, een vergunningsaanvraag ingediend die de bouw van een nieuw gebouw van 7.000 m² toestaat. zaal aan de rue des Roseaux in Saint Ghislain. Eind 2022 zijn de werkzaamheden afgerond.

 

Gezien de vraag, de eerste onderhandelingen met zijn potentiële klanten en de deadlines voor de uitvoering van deze logistieke projecten, is het management van de groep van mening dat het nu opnieuw noodzakelijk is om een nieuw opslagproject te starten en de expansie ervan lineair en rationeel voort te zetten.

Sandermans Logistics wil omwille van de consistentie, efficiëntie en organisatie van de werkzaamheden graag gebruik kunnen maken van haar voorkeursrecht op het perceel grenzend aan de grond die zij bezit aan de Roseauxstraat om daar een soortgelijk gebouw op te richten.

 

De SANDERMANS Group is al bijna 60 jaar gevestigd in de regio Ghlin en heeft bijna 70 werknemers uit de regio in dienst (administrateurs, medewerkers, chauffeurs, monteurs, magazijnmedewerkers). Het is een familiale groep met familiale waarden die streeft naar een gezonde en ethische groei. .

Enkele data

1922

Stichtingsjaar

Isidore Sandermans neemt het familiebedrijf over door het bedrijf Sandermans Transports op te richten.

1973

Nieuwe aankomst

Chantal Sandermans, dochter van Isidore Sandermans, treedt toe tot de administratie van het familiebedrijf.

2012

Nieuwe aankomst

De Sandermans-groep blijft groeien en creëert zijn logistieke tak met de oprichting van Sandermans Logistics en de inhuldiging van een logistiek gebouw.

20 23

Inhuldiging van een nieuw gebouw

...

Jean Sandersmans besluit zijn eigen transportbedrijf op te richten, gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Dit is het vertrek van het familiebedrijf.

1966

Oprichting van Sandersmans Transport

Jean-Pierre Sandermans, neef van Isidore Sandermans, gaat samen met zijn oom aan de slag in het gezin.

2004

Het bedrijf groeit

Isabelle Sandermans, laatste dochter van Isidore Sandermans, vervoegt ook haar vader en zus in het familiebedrijf.

2012

Oprichting van Sandermans Logistics

10 jaar na de oprichting huldigt Sandermans Logistics een nieuw gebouw van 7.000 m² in aan de rue des Roseaux in Saint-Ghislain om tegemoet te komen aan de behoeften van zijn bestaande klanten en zijn nieuwe klanten.

wordt vervolgd

bottom of page